STUDIO VITAE
Vírusvédelmi és Adatvédelmi rendszerek telepítése, üzemeltetése, vírusmentesített postafiók bérlet biztosítása, tetszőleges tárterülettel

Adatvédelem felsőfokon:

Cégünk átfogó megoldásokat kínál otthoni és céges hálózatának védelmére. A levelezés szűrésén át, tűzfalak telepítésén és konfigurálásán keresztül egészen a munkaállomások védelméig. Külön kérésre vállalunk akár napi rendszerességgel adat archiválást, rendszerkarbantartást valamint rendszerfelügyeletet.
Hozzáértésünket szavatolja, hogy szakembereink a Kaspersky Lab által rendszeresen minősített, Kaspersky Lab Data Security System Engineer képesítéssel rendelkeznek.

Levelezés:

Ügyfeleink levelezését /külön kérésre/ már e-mail szerverünkön vírusmentesítjük. Ugyanígy lehetőség van SPAM (levélszemét) szűrésére is. Így a fertőzött állományok, vírusok, trójai programok és férgek el sem jutnak a felhasználó számítógépére. A felhasználó folyamatos és részletes tájékoztatást kap a levélforgalmában fennálló esetleges fertőzésről. A rendszer értesíti a fertőzött üzenet feladóját, hogy a további fertőzés megszüntethető legyen a feladó rendszerén belül is; így növelve a felhasználó biztonságát. A levélszemét már szerveren történő kiszűrése pedig jelentősen csökkenti a felhasználó nem kívánt (reklám, hirdetés, stb.) levélforgalmát.

Tűzfalak:

Nagy hatékonyságú hardweres (3Com, Cisco), vagy szoftveres (LINUX Firewall, Kaspersky AntiHacker) tűzfalmegoldásokat kínálunk; helyszíni telepítéssel, konfigurálással valamint távfelügyelettel.

Munkaállomások védelme:

A személyi számítógépek helyi védelmére a Kaspersky: Antivirus, Antispam és Firewall megoldásait kínáljuk. Központi rendszerfelügyelettel, napra kész ütemezésű vírusadatbázis frissítéssel.

Rendszer karbantartás:

A kívülről jövő és a rendszer biztonságát veszélyeztető kártékony kódokon kívül, a humán veszélyforrásokon felül, az esetleges meghibásodások is veszélyeztetik. Ezeket központi „back up” szerverek telepítésével, rendszeres felügyelettel és adatarchiválással lehet kiküszöbölni. Ezért vállaljuk hálózatok felügyeletét, karbantartását; a felhasználó értékes adatainak strukturált archiválását.

Vírusvédelmi megoldásaink szállítója a Kaspersky Lab.

Az 1977-ben Oroszországban alapított cég ma már 4 országban (Oroszország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Franciaország) üzemeltet irodát, termékei pedig a jól kiépített 250 céget számláló viszonteladói hálózat révén már a világ 60 országában kaphatóak. A vírusvédelem terén szerzett 14 éves tapasztalat garantálja, hogy a Kaspersky mérnökei példátlan gyorsasággal és eredményességgel veszik fel a harcot a legfrissebb és legravaszabb kártevőkkel szemben. A technológiai fejlesztések terén vezető Kapersky Labs nevéhez számos - azóta szabvánnyá vált - forradalmi újítás kötődik, ennek köszönhetően termékei hatékonyan veszik fel a harcot a még ismeretlen polimorf és makrovírusokkal szemben. Víruskereső magjukat a piac más neves gyártói (F-Secure, Nokia, Aladdin) is előszeretettel használják integrált megoldásaikban.

A Kaspersky Labs alapítója a legendás és világszerte elismert vírusszakértő, Eugene Kaspersky, aki a vállalat vezetése mellett ma is tevékenyen részt vesz az antivírus-kutatásokban, és a komolyabb vírusok visszafejtését a mai napig ő végzi. A Kaspersky termékekkel lefedhető a hálózat összes, a vírusok által fenyegetett eleme, így a cég megoldást kínál a munkaállomások, a fájlszerverek, a webszerverek, a levelezőrendszerek, a tűzfalak és a kéziszámítógépek számára. A termékek sokoldalú alkalmazhatósága és kedvező árfekvése révén a Kaspersky Anti-Virus mind a közép- és kisvállalatok, mind az otthoni felhasználók számára optimális választást jelent.

A Kaspersky Labs teljes körű vírusvédelmi megoldást kínál mind az egyéni felhasználók, mind a különféle méretű vállalatok számára. A Kaspersky Anti-Virus termékcsalád a vírusvédelem összes típusát ellátja: vírusvédelmi szűrők, valósidejű vírusellenőrzők, viselkedés blokkolók és módosításfigyelők szerepelnek kínálatában. Támogatja a legtöbb használatban lévő operációs rendszert, levelező gateway-t és tűzfalat. Szemmel tartja a vírusok lehetséges támadásának összes pontját. A szoftver erős és rugalmas helyi és hálózatos menedzsment eszközzel rendelkezik, hogy a telepítés, a frissítés és a karbantartás központosításával és automatizálásával a vírusok elleni védekezés maximális hatékonyságát és kényelmét minimális időráfordítással lehessen megvalósítani.

Kaspersky Anti-Virus Personal

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro

Kaspersky Anti-Virus Business Optimal

A hálózat átfogó védelme

A hálózat vírusvédelme csak akkor lehet hatékony, ha védelem alatt áll az összes csomópont, adatátviteli csatorna és tárolóhely. A Kaspersky Anti-Virus programcsalád komplex vírusvédelmi megoldást nyújt, segítségével felügyelhető a hálózat összes eleme. A szoftvercsalád különböző termékeivel megoldható a munkaállomások, fájl és alkalmazás szerverek, e-mail gateway-ek védelme, nem hagyva esélyt a vírusoknak a fertőzésre.

Automatizálható vírusvédelem

A Kaspersky Anti-Virus egyedülálló menedzsment rendszerével, a Network Control Center segítségével központilag telepíthető és felügyelhető a szoftver. Nem szükséges a munkaállomásokat, szervereket egyesével végigjárni a telepítéshez, vírusadatbázis frissítéshez vagy a program konfigurációjának megváltoztatásához, mindez elvégezhető egyetlen központi helyről.

Naponta frissülő vírusadatbázis

Nap mint nap új vírusok jelennek meg. Minél gyakrabban frissíti a vírusadatbázisát, annál megbízhatóbb lesz a védelme, ezért a Kaspersky Anti-Virus termékekhez naponta frissülő, ingyenesen letölthető vírusadatbázist biztosítunk az előfizetés időtartamára. A Kaspersky Anti-Virus szoftverének illetve vírusadatbázisának frissítése a weben keresztül megvalósítható. Az Interneten napi frissítésű vírusadatbázis, és a folyamatos fejlesztéseket követő újabb letölthető programverziók találhatóak. A webről történő frissítés automatizálható Windows alatt a Control Center, Linux alatt pedig a Cron segítségével.

Védelem a még ismeretlen vírusok ellen is

Második generációs heurisztikus keresése révén hatásos a még ismeretlen vírusok ellen is, egyedülállóan, a védelem külön frissítése nélkül ismerte fel az "ILOVEYOU" vírus összes variációját.

Azonnali válasz az új vírusokra

Ha egy új vírust fedeznek fel, a Kaspersky Labs szinte azonnal (~4-5 óra alatt) kifejleszti a hatástalanító modult, ami "megvédi" az ügyfeleket. A Kaspersky Labs honlapján több mint 30 000 már ismert vírus leírását tartalmazó Vírusenciklopédia található.

Nemzetközileg elismert termék

Kaspersky Labs vírusvédelmi szoftvere számos - nemzetközi kutatóközpontok, független tesztlaborok és IT publikációk által odaítélt - minősítéssel rendelkezik, amelyek révén a termék minősége megfelel a legszigorúbb ipari szabványok által támasztott követelményeknek is. A Kaspersky Labs által fejlesztett szoftver számos szakmai magazin és kutatóközpont összehasonlító tesztjének győztese. A CheckMark által elismert termék, 2001. júliusában megfelelt a háromszintes minősítésnek. A Virus Bulletin számítógépe vírusvédelmi újság tesztjein többször 100%-os eredményt ért el.

Teljes körű szolgáltatás

A termék megvásárlásával Ön nem "csak" egy kiváló terméket vásárol meg, hanem teljes körű szolgáltatást kap. Az előfizetés időtartama alatt ingyenesen veheti igénybe kollégáink segítségét e-mailen és telefonon keresztül.

Támogatott platformok

Windows Munkaállomás

Linux Munkaállomás

Windows Szerver

Novell Szerver

Linux Szerver

Unix Szerver

E-mail Gateway / Windows

E-mail Gateway / Linux/Unix

SMTP (Sendmail/Qmail/Postfix/Exim)

A Kaspersky Anti-Spam a napjainkban egyre inkább elharapódzó levélszemét (spam) ellen kínál intelligens védelmet a vállalati hálózatok számára

A 'Kaspersky Labs' és az 'Ashamanov and Partners' közös munkájaként létrejött szoftver a piacon kapható egyik leghatékonyabb megoldás a levelezés és a hálózati forgalom optimalizálására.

A szoftver hatékonysága abban rejlik, hogy párhuzamosan alkalmazza a "feketelistás" keresést (a listán szereplő szavakat tartalmazó leveleket szűri), a meglévő spam-mintákkal való összehasonlítást, és a heurisztikus analízist (intelligens tartalomelemzés) a bejövő üzenetekre. A program már a levelezőszerveren szűri az üzeneteket, így a gyanús levelek már el sem jutnak a címzett felhasználó mailboxába. Ez lehetővé teszi, hogy a spam kezelésére fordítandó idő csökkentésével a szervezet jelentős költségmegtakarításokat eszközöljön a levelezési rendszer fenntartása kapcsán.

A Kaspesky Anti-Spam bármilyen levelezőszoftverrel képes együttműködni - legyen szó Sendmail, Qmail vagy MS Exchange alapú rendszerekről, az integráció nem okoz problémát. Az operációs rendszertől függően a szoftver egy távoli gépre, illetve közvetlenül a levelezőszerverre telepíthető.

A Kaspersky Anti-Spam számos módszert használ arra, hogy távoltartsa a kéretlen üzeneteket a végfelhasználók levelesládájától. A szűrés alapját a küldemény szinte bármelyik attribútuma képezheti: a küldő és a címzett címe, az üzenet mérete vagy akár a levél fejrésze. A cím alapján történő szűrés fontos segédeszköze a rendszeresen frissített feketelista, valamint egy speciális RBL adatbázis, amely azon levelezőszerverek IP címét tartalmazza, amelyek spam terjesztéssel hozhatóak kapcsolatba.

A szoftver a leveleket teljes egészében vizsgálja, így szűrésre kerülnek a csatolt állományok (ASCII, HTML, MS Word 6.0, RTF), illetve az üzenet fejrésze is. A legfrisebb fejlesztések révén a levél szövege szemantikus elemzésen is átesik, bár ez a funkció jelenleg még csak orosz és angol nyelven érhető el.

A Kaspersky Anti-Spam által használt szűrési módszerek:

  • előre definiált mintákkal való összehasonlítás

  • kulcskifejezések heurisztikus keresése

  • lexikális struktúra vizsgálat

Az előre definiált beállításoknak megfelelően a program a spam-teszten elért eredménytől függően kézbesíti, egy tetszőleges e-mail címre továbbítja, vagy törli az éppen vizsgált üzenetet.

A szoftver hatékonyságának kulcsa a nyelvtani szakértők által fejlesztett szűrési adatbázis rendszeres frissítése, amely az Internetről automatikusan, vagy kézileg letölthető. Az így megszerzett adatbázist az adminisztrátor kiegészítheti üzenetmintákkal, e-mail címekkel, és IP címekkel, így megvalósítható a teljesen testreszabott tartalomszűrés. A Kaspersky Anti-Spam menedzsment modulja segítségével a szoftver a weben keresztül szabadon konfigurálható.

A Kaspersky Anti-Spam alkalmazásával - az eddig a spam kezelésére fordított értékes idő- és pénzeszközök felszabadulása révén - megvalósítható az üzleti- és magánlevelezés optimalizálása.


www.vitae.hu © 2001-2007